• 60 stk

Ingredienser

125 gr smør, 100 gr sukker, reven skal af 2 appelsiner, og 1 citron, 2 æg, 125 gr havregryn, 100 gr mel, 1 knsp salt.

Overtræk:
100 gr mørke chokoladeovertræks pastiller

Pynt:
Krymmel

Sådan gør du

Drys appelsin, og citronsakl med sukkeret, og varm det på en lille tefalpande ved meget svag varme.
Køl det af.
Smørret røres let og luftig, med sukkerblandingen.
Pisk æggene let sammen, i en lille skål og rør dem i.
Bland havregryn, mel, og salt, og ælt det i dejen.
Sæt dejen på en bageplade, i små toppe med god plads imellem, da de løber ud.
Bag kagerne på næstnederste rille ved 180 gr. i 8-10 min.
Køl dem af.
Smelt overtrækschokoladen, og dyp kagerne heri, og straks derefter i krymmel.