
En dejlig rulle med lækkert fyld til grillen
- 500 gr oksefars
- salt og peber
- Barbecue rub, eller andet barbecuekrydderi
- 1 tsk smoked paprika
- 2 tsk barbecuekrydderi, eller paprika
- ca. 4 hakkede soltørrede tomater
- en halv dl ristede løg
- 1 æg
Inde i rullen
- et halt bundt basilikum
- revet ost efter smag, jeg har her brugt mozarelle
- hakkede soltørrede tomater
- Farsen røres sammen på en gang, og der røres meget grundigt til en samlet dej
- Her kan farsen evt sættes på køl, men det er ikke nødvendigt.
- Fyldet hakkes med en kniv.
- Baconen bredes ud på et stykke bagepapir, evt lav et flot flette mønster
- Farsen bredes ud herpå og der laves en dyb rille hvorpå fyldet lægges, der klemmes godt op omkring så der er fars over det hele.
- Derefter lukkes baconen godt op omkring , og det hele klemmes til , og rullen lægges på køl hvis den ikke skal grilles lige nu, men den kan også komme direkte på med det samme.
- Rullen grille i
Seneste kommentarer