En dejlig rulle med lækkert fyld til grillen

  • 500 gr oksefars
  • salt og peber
  • Barbecue rub, eller andet barbecuekrydderi
  • 1 tsk smoked paprika
  • 2 tsk barbecuekrydderi, eller paprika
  • ca. 4 hakkede soltørrede tomater
  • en halv dl ristede løg
  • 1 æg

Inde i rullen

  • et halt bundt basilikum
  • revet ost efter smag, jeg har her brugt mozarelle
  • hakkede soltørrede tomater
  • Farsen røres sammen på en gang, og der røres meget grundigt til en samlet dej
  • Her kan farsen evt sættes på køl, men det er ikke nødvendigt.
  • Fyldet hakkes med en kniv.
  • Baconen bredes ud på et stykke bagepapir, evt lav et flot flette mønster
  • Farsen bredes ud herpå og der laves en dyb rille hvorpå fyldet lægges, der klemmes godt op omkring så der er fars over det hele.
  • Derefter lukkes baconen godt op omkring , og det hele klemmes til , og rullen lægges på køl hvis den ikke skal grilles lige nu, men den kan også komme direkte på med det samme.
  • Rullen grille i