
Blåbærmuffins hører sig til på et ægte, amerikansk morgenbord. De skal helst bages kort tid, inden de spises, men kan evt. fryses ned og varmes i ovnen i stedet.
Ingredienser
100 g smør
2 æg
125 g sukker
175 g grahamsmel eller 2 dl hvedemel og 1 dl rugmel
2 tsk bagepulver
1/2 dl piskefløde
1 dl friske eller frosne blåbær
2 tsk vanillesukker
Sådan gør du
Sæt ovnen på 200 grader.
Smelt smørret og lad det køle af.
Pisk æg og sukker sammen.
Rør det smeltede smør i æggeblandingen.
Bland mel, bagepulver, vanillesukker og blåbær i en skål og rør det i dejen sammen med piskefløden.
Fyld dejen i smurte muffinsforme med to skeer.
De holder formen bedst i linseforme af metal, men papirforme kan også bruges.
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 15 minutter.
Seneste kommentarer