• 4 serveringer

DENNE BLANDEDE SALAT HVOR BROCCOLI ER HOVEDINGREDIENSEN, SMAGER GODT SOM F.EKS FORRET, ELLER SOM FROKOSTRET MED ET GODT STYKKE BRØD.
DEN PASSER OGSÅ GODT SOM LEDSAGER TIL FRIKADELLER.

Sådan gør du

PLUK 500 GR. BROCCOLI I BUKETTER.
KOG DEM I KOGENDE VAND I 1 MIN.
HÆLD VANDET FRA, OG LAD DET DRYPPE AF OG AFKØLE. BLAND BROCCOLI MED 2 GROFTREVNE GULERØDDER, 125 GR. ROSINER, OG 75 GR. HAKKEDE VALNØDDEKERNER.
SMAG 2-3 DL. CREMEFRAICHE 18% TIL MED SALT OG PEBER, OG TILSÆT HAKKET PERSILLE.
BLAND BROCCOLIBLANDINGEN MED CREME FRAICHE OG LAD SALATEN TRÆKKE EN TIMES TID.