• 2 serveringer

Ingredienser

salt og knuste peberkorn
lidt olie
1 fed presset hvidløg
½ tsk oregano
½ ds koncentreret tomatpure
2 hvedetortillas
———————
1-2 fed hvidløg
1 tsk karry
6-7 dl grøntsagsbouillon
1 løg
1 broccoli

Sådan gør du

En hel enkel suppe som kan varieres med forskelligt drys eller indhold.
Kom evt. lidt sprødstegt, knust bacon på toppen inden servering, eller måske en klat creme fraiche, lidt revet parmesan, ristede pinjekerner eller lignende.
Find selv på noget, ud fra hvad du har i skabene.
Del broccolien i mindre stykker og kog dem mør i bouillonen sammen med hakket løg og hvidløg.
Blend suppen jævn ved hjælp af en stavblender eller i en food processor ad flere omgange.
Smag til med salt, peber og karry. Smør tortillaerne med en blanding af tomatpure og olie og drys med hvidløg, oregano, salt og peber. Stil dem i en 200 grader varm ovn til de er sprøde, ca. 10 minutter.
Skær dem i smalle lagkagestykker og server dem til suppen