Ingredienser

200 gr smør, 250 gr god mørk chokolade 65-70 %, 3 æg, 200 gr sukker, 150 gr mel, 150 gr pebermyntebolcher(bismarckklumper)

Sådan gør du

Klip et stykke bagepapir som kan dække bunden af en tærteform med løs bund på ca. 24 cm.
Smør papiret og formens kant.
Smelt smørret i en gryde, hak chokoladen groft og rør den i smørret, til den er smeltet. Tag gryden fra varmen.
Pisk æg og sukker lyst og skummende. Sigt melet i æggene skiftevis med chokoladesmørret.
Hæld dejen i formen og bag kagen ved 175 gr. på midterrillen i 40-45 min.
Kagen skal være lidt klæg i midten.
Knus bolcherne fint i en pose.
Tag kagen ud af ovnen. Sæt ovnen på højeste varme og grill, drys bolcherne over kagen, og sæt den i ovnen i 1-2 min. til de er smeltet. Lad kagen køle lidt af før den tages ud af formen.