• En dejlig anderledes roulade fra Budapest
  • Bag rouladebunden ca.20 min. ved 175 gr. midt i ovnen

Sådan gør du

Lav en papirsfor af bagepapir ca 30x40 cm.

Hak 150 gr nøddekerner meget fint.
Pisk 5 æggehvider meget stive.
Pisk 250 gr sukker i lidt ad gangen.
Vend forsigtigt 1 dl hvedemel, og de finthakkede nøddekerner i.
Fordel dejen i papirsformen.

Bag bunden.

Vend derpå bunden ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir, og træk papirsformen væk.
Fugt evt.bagsiden af papirsformen, så er den lettere at trække af.

Læg et fugtigt viskestykke over rouladebunden, og lad den blive kold.

Pisk 2½ dl piskefløde til skum.
Lad indholdet af en dåse mandariner (312 gr), dryppe godt af i en sigte.

Fordel flødeskum og frugt over bunden, og rul den forsigtigt sammen på den lange led.

Pynt rouladen med striber af smeltet chokolade

Bag rouladebunden ca.20 min. ved 175 gr. midt i ovnen