Dejlig og lækker Chokoladekage med ristet kokos, og smørcreme.

 

  • 225 gr smør
  • 200 gr sukker
  • 1 tsk vanillesukker
  • 2 æg
  • 150 gr hvedemel
  • 50 gr kakao
  • 1 tsk bagepulver
  • 3/4 dl mælk

Smørcreme

  • 100 gr smør
  • 100 gr flormelis
  • 1 lille spsk pulverkaffe opløst i nogle dråber kogende vand, eller 1 spsk drikkeklar kaffe
  • Pynt med ristet kokosmel
  • Smør og sukker røres godt.
  • Tilsæt vanille, og rør æggene i et ad gangen.
  • Bland mel kakao og bagepulver godt, og rør det i skiftevis med mælken.
  • Bred dejen ud i en bradepande på ca. 20 x 27 cm, beklædt med bagepapir, og bag kagen på næstnederste rille ved 190 gr i 35 – 40 min.
  • Rør ingredienserne til smørcremen godt sammen.
  • Rist kokosmelet på en tør pande ved jævn varme til det er smukt gyldent.
  • Lad kage køle af på en bagerist.
  • Flæk kagen når den er helt kold, og læg den sammen med to tredjedele af smørcremen.
  • Smør den sidste tredjedel på toppen, og pynt med det ristede kokosmel, og tryk den godt ned i cremen.
  • Skær kagen i passende stykker.