
Dejlig og lækker Chokoladekage med ristet kokos, og smørcreme.
- 225 gr smør
- 200 gr sukker
- 1 tsk vanillesukker
- 2 æg
- 150 gr hvedemel
- 50 gr kakao
- 1 tsk bagepulver
- 3/4 dl mælk
Smørcreme
- 200 gr smør
- 200 gr flormelis
- 1 lille spsk pulverkaffe opløst i nogle dråber kogende vand, eller 1 spsk drikkeklar kaffe
- Pynt med ristet kokosmel
- Smør og sukker røres godt.
- Tilsæt vanilje, og rør æggene i et ad gangen.
- Bland mel kakao og bagepulver godt, og rør det i skiftevis med mælken.
- Bred dejen ud i en bradepande på ca. 20 x 27 cm, beklædt med bagepapir, og bag kagen på næstnederste rille ved 190 gr i 35 – 40 min – kan også bages i en springform str 22, men da er bagetiden ca. 50 min på den midterste rille.
- Rør ingredienserne til smørcremen godt sammen.
- Rist kokosmelet på en tør pande ved jævn varme til det er smukt gyldent.
- Lad kage køle af på en bagerist.
- Flæk kagen når den er helt kold, og læg den sammen med to tredjedele af smørcremen.
- Smør den sidste tredjedel på toppen, og pynt med det ristede kokosmel, og tryk den godt ned i cremen.
- Skær kagen i passende stykker.
Seneste kommentarer