• ca. 1 liter

Denne pickles er rigtig god til kalkunsanwich, og mange andre Amerikansk inspirerede retter.

Sådan gør du

Bland ½ lt majskorn, 1 agurk i terninger, 1 stor peberfrugt i små stykker, 1 lille stykke finthakket chili, 3 hakkede løg, 4-5 dl æbleeddike, 3 dl vand, 200-250 gr sukker, knap 1 tsk karry, 1-2 tsk sennepspulver, og 1-2 tsk salt i en gryde, og lad det koge 30-45 min., og spæd evt. med mere æbleeddike/vand under kogningen, det må ikke koge tørt.

Skær 4 tomater i terninger og kom dem i ( flå dem evt. først).

Lad blandingen koge i yderligere 4-5 min, smag den til og tilsæt konserveringsmiddel efter anvisningen på emballagen.

Hæld picklesen på rene glas, og lad den trække i ca. 4 uger på et køligt sted, først derefter er den spiseklar.