• 4 serveringer

Ingredienser

Orangesauce:
Smør
Reven skræl & saft fra 2 appelsiner
Reven skræl & saft fra 1 citron
6 spsk floursukker
Mandelsplitter

Pandekagedej:
3 æg
4 dl mælk
1/2 øl
125 g mel
35 g sukker
1/2 vanilliemarv
Skræl fra 1 appelsin
Lidt smør til stegning

Karamelskum:
Sukker
2 1/2 dl piskefløde

Smeltet chokolade

Sådan gør du

Orangesauce:
Kom lidt smør i en gryde. Det skal kun smelte. Tilsæt reven appelsin- og citronskræl. Tilsæt saften fra de 2 appelsiner og fra citronen. Det skal lige op at koge. Til sidst kommes Floursukker og mandelsplitter i.

Pandekagedej:
Ingredisenserne blandes og dejen hviler lidt inden pandekagerne bages.

Karamelskum:
Et tyndt lag sukker på en pande laver karamellen. Den skal have lov til at størkne. Derefter kommes den i en pose og knuses til bitte små stykker. Det røres i flødeskummet.

Cirka en spsk. fyld anbringes midt i pandekagen, som bukkes sammen omkring fyldet. Pandekagen lukkes med smeltet chokolade. Orangesaucen hældes nænsomt ud over pandekagen.