Den Danmarks kendte giftkage er et hit, såvel hos børn som voksne

250 gr sukker, 200 gr margarine, 150 gr hvedemel, 2 æg, 1/2 tsk bagepulver, 6 spsk kogende vand, mandelolie/essens, grøn frugtfarve.

Sukker og margarine piskes skummende, æggene tilsættes et ad gangen, melet tilsættes bagepulveret.

Vand, mandelolie, og frutfarve kommes i ægge smørblandingen, og melet vendes i.

Hældes i en smurt springform , og bages ca.1/2 time, ved 175 grader i midten af ovnen. Tiden kan svinge en del, alt efter hvor stor springformen er, man må mærke sig frem med en pind, om dejen hænger ved.

Det kan være nødvendigt at dække kagen med staniol , den sidste tid af bagningen, da den bliver hutig mørk, og hård.

Når kagen er bagt og befriet fra springformen, kan den pyntes med pålægs chokolade, mens den er varm.