En rigtig lækker kage, med  æblefyld.

Kagen er velegnet både som dessert og til kaffen.

Sådan gør du

Pisk 4 æggehvider meget stive.
Pisk 200 gr sukker i lidt ad gangen.
Vend forsigtigt 100 gr kokosmel, og 100 gr chokolade i.
Læg bagepapir på en bageplade, og tegn 2 cirkler, med hver en diameter på 21 cm.
Fordel dejen i cirklerne.
Bag bundene i den nederste halvdel af ovnen ved 150 gr. i ca. 25 min.
Lad bundene svale lidt, før de forsigtig lempes over på en bageriste for at blive kolde.
Fyld:
Pisk 2½ dl fløde til skum, vend 2½ dl cremefraiche 18%, eller 38% i.
Riv 4 æbler groft, og bland de revne æbler i flødeskummet. Smag evt. ril med vanillesukker.
Fordel fyldet mellem de to lagkagebunde.