Bagetid: 10-12 min. ved 200 grader. Bollerne drysses med flormelis efter bagningen.

Ingredienser

Dej
Ca.750 g. hvedemel
250 g. margarine
70 g. gær
2 dl. mælk
2 spsk. sukker
2 tsk. salt
1 sammenpisket æg

Creme
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1 ½ spsk. maizena
2 dl. mælk
1tsk. vanillesukker eller 1 vanillestang

Sådan gør du

Mælk og margarine lunes. Gæren udrøres heri.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 40 minutter.

Creme
Æggeblommer; sukker, maizena og mælk piskes sammen i en tykbundet gryde og varmes op til kogepunktet under piskning.
Cremen tages fra varmen, og vanillesukker røres i.

Dejen slås ned og deles i 2 portioner, der hver rulles ud ca. 1 ½ cm tyk.
På den ene aftegnes bollerne med et glas (Ca. 6 cm).
1 skefuld creme lægges på hver cirkel, og den anden lægges over.
Bollerne trykkes ud gennem de 2 lag dej og lægges på plade.
Efterhæver ca. 1/2 time.