Dejlig let og mættende suppe til 4 personer.

  • 2 porror
  • 4 gulerødder
  • 250 gr champignon
  • 1liter hønsebouillon
  • 1 tsk reven ingefær
  • 3 spsk soyasauce
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk sukker
  • 400 gr lys fisk som, lyssej, brosme eller torsk

Tilbehør: Kogte ris, korn, eller brød

  • Rens porrerne og skær dem i skiver.
  • Skræl gulerødderne og skær dem i terninger.
  • Rens champignon, og skær dem i skiver.
  • Giv bouillonen et opkog.
  • Tilsæt porrer, gulerødder og champignoner, og kog suppen med grønsagerne i 5 min.
  • Tilsæt ingefær, soya, citronsaft, og sukker, og giv det et opkog.
  • Skær fisken i terninger og vend dem i suppen.
  • Lad suppen simre ganske stille i 4 – 5 min.
  • Server suppen i skåle med kogte ris, eller korn i bunden af skålen, eller giv brød til.