
Dejlig let og mættende suppe til 4 personer.
- 2 porror
- 4 gulerødder
- 250 gr champignon
- 1liter hønsebouillon
- 1 tsk reven ingefær
- 3 spsk soyasauce
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk sukker
- 400 gr lys fisk som, lyssej, brosme eller torsk
Tilbehør: Kogte ris, korn, eller brød
- Rens porrerne og skær dem i skiver.
- Skræl gulerødderne og skær dem i terninger.
- Rens champignon, og skær dem i skiver.
- Giv bouillonen et opkog.
- Tilsæt porrer, gulerødder og champignoner, og kog suppen med grønsagerne i 5 min.
- Tilsæt ingefær, soya, citronsaft, og sukker, og giv det et opkog.
- Skær fisken i terninger og vend dem i suppen.
- Lad suppen simre ganske stille i 4 – 5 min.
- Server suppen i skåle med kogte ris, eller korn i bunden af skålen, eller giv brød til.
Seneste kommentarer