Super lækker kage der er let at lave, smager fantastisk og ser eksklusiv ud.

Bunde:

  • 150 gr. sukker
  • 150 gr rå marcipan
  • ca. ½ dl mælk

Fyld:

  • 150 gr sukker
  • 100 gr makroner
  • 4 dl piskefløde
  • evt lidt spiritus , som kahlua, bayleys, romessens, eller stærk kaffe
  • Pynt med jordbær

Rør marcipanen blød med mælken.

Rør godt sammen til det ikke klumper.

Pisk æggehviderne stive på lav hastighed, og pisk så langsomt sukkeret i, til det er sejt.

Bland marcipanmassen i æggehvide massen, uden at luften slås ud af dejen.

Smøres på bagepapir i 2 cirkler på 22 cm, og bag dem ved 140 gr i 40 minutter , og dernæst 100 gr. i 20 minutter.

Afkøles på en bagerist.

Til fyldet smeltes sukkeret på en pande, og mandlerne røres i.

Hældes straks ud på bagepair og afkøles.

Knuses i en plastikpose, og der gemmes lidt til pynt.

Resten blandes i den piskede fløde, sammen med knuste makroner, og evt. lidt stærk kaffe eller alkohol. Kun lidt så det ikke bliver for tyndt.

Når kagen lægges sammen , kan bundene stænkes med lidt stæk kaffe, eller alkohol.

Pynt med mandel nougat og jordbær.