Ingredienser

130 g ABRIKOSER
2 STORE APPELSINER MED SKRÆL
1 STOR GRAPEFRUGT
300 g SUKKER
EVT,KONSERVERINGSMIDDEL

Sådan gør du

LÆG ABRIKOSERNE I BLØD I VAND I 1 DØGN.
VASK APPELSINERNE, OG SKÆR DEM I MINDRE STYKKER.
SKÆR SKALLEN AF GRAPEFRUGTEN, SÅ DEN HVIDE HINDE FØLGER MED, OG SKÆR FRUGTEN I MINDRE STYKKER.
HÆLD VANDET FRA ABRIKOSERNE.
KØR FRUGTEN GENNEM KØDMASKINEN, ELLER MIKS DET I EN FOODPROCESSOR.
RØR SUKKERET I, OG LAD DET STÅ TIL SUKKERET ER SMELTET.
TILSÆT EVT. KONSERVERINGSMIDDEL, OG RØR OM. HÆLD MARMELADEN PÅ NYSKOLDEDE GLAS, OG OPBEVAR DEN KØLIGT.