Rigtig lækker frugtkage god både sommer og vinter, med årstidens bær og frugter.

Bunde

  • 250 gr smør
  • 200 gr sukker
  • 4 æggeblommer

 

  • 2 dl mælk 
  • 150 gr hvedemel
  • 3 tsk bagepulver

Ovenpå bunden

  • 4 æggehvider
  • 300 ge sukker
  • 2 tsk vanillesukker 
  • 100 gr hakkede nødder

Pynt

  • 4 dl piskefløde
  • 4 dl cremefraiche
  • årstidens bær og frugter

 

 

 

Bunden

  • Smør, sukker, og æggeblommer røres sammen, mælk, mel,og bagepulver blandes i.

På bunden

  • Æggehviderne piskes stive, sukker og vanillesukker tilsættes, og kommes på den ubagte dej.
  • Bages ved 200 gr. i ca. 30 min nederst i ovnen.

Pynt

  • Piskefløden piskes godt stiv, cremefraichen vendes i.
  • Kom det på den afkølede kage, og pynt med frugt, som f.eks
  • jordbær, druer, kiwi, banan, fersken, mango, ananas, o.s.v