Vælg en side

En stor portion æbleskiver der smager himmelsk

 

  • 500 g
    Hvedemel
  • 1 spsk.
    Sukker
  • 1 tsk.
    Natron
  • 1 l.
    Kærnemælk
  • 4 stk
    Æg
  • Bland mel, sukker og natron og pisk det til jævning med kærnemælken.
  • 2For at undgå klumper hældes først godt halvdelen af kærnemælken i melet, dejen røres glat og så tilsættes resten af kærnemælken under piskning.
  • 3Pisk æggene i. Varm æbleskivepanden godt op og kom rigeligt palmin i hullerne til den første pandefuld.
  • 4Fyld hullerne 2/3 med dej.
  • 5 Bag æbleskiverne ved jævn varme, og vend dem første gang inden dejen i midten når at stivne.
  • 6 Bagetiden er 5-6 min. og æbleskiverne skal vendes flere gange.