• 40 stk

Ingredienser

ca. 210 gr hvedemel, 40 gr sukker, 1 spsk vanillesukker, 3 spsk kakaopulver, 200 gr smør eller margarine, 1 æggeblomme.

Fyld:
150 gr rå marcipan, 1 stor æggehvide, eller 2 små.

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser, mel, sukker, vanillesukker, og kakao i et fad.
Hak fedtstof og æggeblomme ned i, og saml det hele til en dej, der lægges i køleskabet i en time.
Riv marcipanen groft, pisk æggehviden, og rør den sammen med marcipanen.
Klap og tryk dejen ud i 2 cm brede ruller, som lægges på en bageplade med bagepapir.
Husk lidt afstand imellem.
Tryk en fure i midten af rullerne med en teske, og læg fyldet i fordybningen.
Bag rullerne i 8-10 min ved 175 gr.
Lad dem køle lidt af, og skær dem så i skrå snitter med en skarp kniv.