• 2 serveringer

Udviklet af: Karolines Køkken

Denne opskrift er en kopi, vil du have en opdateret version henvises du til www.arla.dk/karoline

Ingredienser

3 dl fintskåret hvidkål
2 dl bladselleri i tynde skiver
1 grofthakket zittauerløg (ca. 50 g)
½ grønsagsbouillonterning
5 dl tomatjuice
2 dl vand
1 dl piskefløde
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør:
100 g ristet brød og
50 g revet Grana ost 24% (32+)

Sådan gør du

Kog grønsager, bouillon, tomatjuice og vand i ca. 9 min. Tilsæt fløde og varm suppen igennem.
Smag til med salt og peber.

Tip: Suppen kan også tilberedes i mikrobølgeovn:
Læg grønsagerne lagvis med salt og peber i en dyb skål. Smuldr bouillonterningen over.
Hæld tomatjuice, vand og piskefløde ved og bland det hele let sammen.
Dæk skålen med plastfilm beregnet til mikrobølgeovn og kog suppen i mikrobølgeovnen i ca. 6 min. ved fuld effekt.