Ingredienser

Bund:
100 gr blødt smør, 100 gr flormelis, 1 tsk vanillesukker, 1 æggeblomme, 1 helt æg, 100 gr mel, 25 gr kakao, 1 tsk bagepulver, 2 tsk mælk.

Fyld:
100 gr blødt smør, 100 flormelis, 1 tsk kanel, ½ tsk ingefær,1 knsp nelliker, 1 spsk hakket sukat, 1 spsk hakket pomeransskal, 1 spsk hakkede nødder, ½ dl sherry.

Pynt:
125 gr flormelis, 1 æggehvide, ½ tsk eddike.

Sådan gør du

Rør smør og flormelis godt sammen.
Rør æggeblommen og det hele æg i.

Bland mel, kakao, vanillesukker, og bagepulver, og rør det i dejen med mælken.

Kom dejen i en smurt springform og bag bunden i ca.20 min. ved 175 gr. Afkøl bunden på en rist.

Rør alle ingredienser til fyldet sammen.

Flæk bunden og læg den sammen med fyldet.

Rør glasuren sammen og smør den på den øverste bun.

Kagen trækker med fordel køligt nogle dage