Ingredienser

125 gr sukker, 3 æg, 50 gr kartoffelmel, 2 spsk kakao, 1 tsk bagepulver.

Fyld:
2 spsk piskefløde, 3 tsk frysetørret kaffe, 4 spsk flormelis, 1½ spsk whiskey

Sådan gør du

Pisk æg og sukker rigtig godt.
Bland kartoffelmel, kakao, og bagepulver og sigt det i æggene.
Læg et stykke bagepapir i en bradepande, og hæld dejen heri.
Bages på midterrillen i ca. 5 min. ved 250 gr..
Vend bunden ud på et fugtigt viskestykke. Pensl bagepapiret med koldt vand. og træk det af. Lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke.

Fyld:
Pisk fløden til hårdt skum, med flormelis, og kaffepulver.
Dryp bunden med whiskey.
Bred fløden over bunden, og rul rouladen sammen.
Lad dem køle en times tid inden servering.
Skæres i skiver med en skarp kniv, og kan evt. serveres med lidt flødeskum.