Ingredienser

BUND:
4 ÆGGEHVIDER
140 g FLORMELIS
140 g KOKOSMEL
CHOKOLADECREME:
4 ÆGGEBLOMMER
60 g FLORMELIS
100 g BLØDT SMØR
100 g SMELTET KOGECHOKOLADE
PYNT:
FLØDESKUM

Sådan gør du

PISK ÆGGEHVIDERNE STIVE, OG BLAND HERI SIGTET FLORMELIS OG KOKOSMEL.

FYLD DEJEN I EN SPRINGFORM BEKLÆDT MED BAGEPAPIR.

BAG BUNDEN I CA.40 MIN VED 160 GR.

TAG BUNDEN OP AF SPRINGFORMEN OG AFKØL DEN PÅ EN BAGERIST.

RØR ÆGGEBLOMMERNE MED FLORMELIS, SMØR, OG CHOKOLADE.

TRÆK BAGEPAPIRET AF KAGEBUNDEN.

SMØR CHOKOLADECREMEN PÅ KAGEN, OG STIL DEN I KØLESKABET I 1-2 TIMER, SÅ KAGEN BLIVER HELT KOLD OG FAST.

PYNT TIL SIDST KAGEN MED FLØDESKUM.