En rigtig fin og lækker Asiatisk inspireret ret, der er meget nem at lave, når først alt er fundet frem, og alle grønsager er skivet.

  • Ca. 12 skiver stribet flæsk
  • 1 æg
  • 2 spsk soya
  • kartoffelmel
  • olie til stegning

Endhvidere

  • 1 dåse bambusskud
  • 1-2 peberfrugter
  • 4-5 gulerødder
  • 0,5-1 hel agurk
  • 2 løg
  • olie

Sauce

  • 3 spsk sukker
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk eddike
  • 1 spsk ketchup
  • 1 dl vand
  • 1 lille tsk kartoffelmel
  • salt og peber
  • Skær sværen af flæsket og skær det i strimler på tværs.
  • Pisk æg og soya sammen og vend strimlerne deri, og derefter i kartoffelmel.
  • Steg flæskeskiverne i olie i en dyb wok, eller stegepande.
  • Tag dem af panden.
  • skær alle grønsager i strimler, og steg dem i olie, undtagen agurken.
  • Steg kun kort tid, så sprødheden bevares, agurken tilsættes kort før serveringen.
  • Rør saucen godt igennnem, tilsæt den, og varm retten godt igennem, og hvis det er nødvendigt, jævn med lidt kartoffelmel.