• ca. 8 pers.
  • Super lækker, let at lave og kan sagtens laves med andet end jordbær uden for sæson.

Ingredienser

150 gr hvedemel, 100 gr smør, 50 gr sukker, 0,5 æg.
Fyld: 100 gr smør, 100 gr. sukker, 100 gr. ren rå Marcipan, 0,5 æg
Pynt:Mørk chokolade.

Creme: 2,5 dl sødmælk, 0,5 brev kagecremepulver, 2,5 dl piskefløde.

Store søde friske jordbær

 

 

Sådan gør du

Ælt mørdejen sammen, og sæt den i køleskabet, gerne et par timer.
Fyld: Rør smør og sukker, og tilsæt marcipan, og 0,5 sammenpisket æg.
Rul mørdejen ud, og læg den i en tærteform ca. 23 cm, læg fyldet på og bag den ved 200 gr. i ca. 20 min.

Afkøl herefter kagen, og smør chokoladen på i et tyndt lag.
Rør mælk og kagecreme, og stil det koldt til det er tykt. Vend flødeskum i cremen, og fordel det på den kolde tærte.
Pynt med jordbær.

Smelt evt lidt ribsgele, og smør det på toppen af jordbærrene.