Lækker anderledes Roulade.

Og hvis der er rester af creme, kan den fryses til is.

Bund:

  • 3 æg
  • 150 gr. sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk vanillesukker
  • 3-4 spsk hakkede mandler

Fyld:

  • 5 blade husblas
  • 4 past. æggeblommer
  • 4 spsk sukker 1 dl kahlua
  • 100 gr. finthakket chokolade
  • 2.5 dl piskefløde

Pisk æg og sukker sammen til skum med håndmikseren.

Bland alle de tørre ingredienser, og kom dem i æggemassen.

Kom bagepapir i en 30 x 40 cm form.

Fyld dejen i formen og bag bunden ved 200 gr. i 10 – 12 min.

Når den er færdig trækkes den over på et viskestykke og køler af.

Vend kagen, og træk forsigtigt bagepapiret af.

Pak den i en plast pose til den skal bruges.

Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min.

Pisk æg og sukker meget luftigt.

Tryk vandet af husblasen, og smelt den i mikroovnen, eller over vandbad.

Bland den med Kahlua, og kom begge dele i æggemassen, i en tynd stråle.

Rør chokoladen i massen og stil den koldt.

Pisk fløden til blødt skum.

Når æggemassen begynder at stivne blandes den med flødeskummet.

Stil den på køl til den er stivnet.

Bred Kahlua cremen ud over bunden, og rul den sammen.

Læg den i fryseren.

Server direkte fra fryseren, eller så optøet du ønsker, og pynt efter smag og behag.