• Rigtig lækker og eksklusiv kiwitærte, som kan blive det helt lækre punktum på en dejlig middag.
  • 125 gr sukker
  • 2 spsk mel
  • 85 gr smør
  • 1 dl creme fraiche
  • 150 gr marcipan
  • 50 gr sukker
  • 1 æggehvide
  • 25 gr hakket , mørk chokolade
  • 2 blade husblas
  • 1,5 dl sød hvidvin
  • 3 kiwier
  • 50 gr marcipan
  • 1 dl kvark

Hak mel, sukker, og smør til en grynet masse.

Saml dejen med cremefraichen , og rul den ud på et firkantet stykke bagepapir på 12 x 25 cm.

Rør marcipanen med sukker og æggehvide til en blød kransekage masse.

Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt den ud som kant på mørdejsbundeb.

Prik tærten og bag den i 15 min ved 200 gr.

Drys bunden med chokolade, og lad den køle helt af på en rist.

Sæt husblasen i blød i koldt vand i 5 min, smelt den og kom den i hvidvinen.

Hæld husblasen i en rugbrødsform der er foret med husholdningsfilm, og lad den stivne på kø.

Riv marcipanen og bland den med kvarken.

Skræl kiwierne og skær dem i skiver.

Fordel kvarkcreme og kiwiskiver over mørdejsbunden, og læg vingeleen på.