• 1 servering

Ingredienser

1/2 skive rugbrød med smør
4 skiver spegepølse
2 skiver rygeost
1 spsk kryddermayonnaise
(f.eks Hellmann’s)
2 spsk revne radiser
2 spsk finthakket purløg
1 spsk solbærsyltetøj

Sådan gør du

Læg de 4 skiver spegepølse på brødet, derpå de 2 skiver rygeost, som gerne skal nå fra hjørne til hjørne.
På tværs hen over rygeosten lægges en bræmme med revne radiser, purløg, kryddermayonnaise og solbærsyltetøj.

Kryddermayonnaise

2 æggeblommer
1 tsk salt
1 spsk eddike
1/2 liter olie

Rør blommer og salt hvidt og tykt, tilsæt eddiken.
Hæld olien i lidt ad gangen, ellers skiller den.
Hvis uheldet er ude kom da et lille glas kold vand i.
Smag mayonnaisen til med:

1 tsk HP sauce
1 tsk worcestersauce
1 tsk stærk dijonsennep
1 tsk flydende Maggi krydderi
1 tsk citronsaft

Salt og peber efter smag

Til sidst tilsættes 2 spsk creme fraiche 18% Taffel Akvavit anbefales til.