• 20 stk

Ingredienser

2 ÆG
175 g SUKKER
2 ts VANILLESUKKER
125 g SMØR, EL.MARGARINE
4 dl KOKOSMEL
3/4 dl HVEDEMEL
100 g HAKKET MØRK CHOKOLADE

Sådan gør du

PISK DE HELE ÆG GRUNDIGT SAMMEN MED SUKKERET, OG PISK VANILLESUKKER I.
SMELT SMØRRET OG LAD DET KØLE NOGET AF.
RØR DET I ÆGGENE, SKIFTEVIS MED DE TO MELSORTER. HAK CHOKOLADEN GROFT, OG VEND DET I DEJEN.
SÆT PAPIRSFORME PÅ EN BAGEPLADE, OG LÆG EN STOR SKEFULD DEJ I, DE SKAL FYLDES CA.1/3 OP.
BAG 10-12 MIN.VED 200 GR.,PÅ OVNENS MIDTESTE RIBBE.
SÆT KAGERNE TIL AFKØLING PÅ EN RIST. FRYSEEGNEDE.