Dejlig nem suppe til hverdag og fest

4 serveringer i 2 dage

  • 2 løg
  • 1 spsk olie
  • 4 revne persillerødder
  • 4 revne gulerødder
  • 750 gr hakket okse,- eller svinekød
  • 5 dl tomatpure
  • 1,5 lt hønsebouillon
  • 2 fed presset hvidløg
  • salt og peber
  • 250 gr små pasta f.eks suppehorn
  • 1 lille gul g rød peberTilbehør: hakket basilikum eller persille, samt fintrevet parmesan ost, og italiensk brød

Hak løget, og svits det i olien, med gulerødder og persillerødder et par minutter.

Kom kødet ved og svits det, til det har skiftet farve.

Tilsæt bouillon, og tomatpure, og hvidløg.

Lad suppen simre i 20 min.

Smag til med salt og peber.

Tilsæt peberfrugt i tern, og giv suppen et par min mere.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Afdryp den og kom den i suppen.

Server med hakket basilikum, parmesan, og brød.