
Dejlig nem suppe til hverdag og fest
4 serveringer i 2 dage
- 2 løg
- 1 spsk olie
- 4 revne persillerødder
- 4 revne gulerødder
- 750 gr hakket okse,- eller svinekød
- 5 dl tomatpure
- 1,5 lt hønsebouillon
- 2 fed presset hvidløg
- salt og peber
- 250 gr små pasta f.eks suppehorn
- 1 lille gul g rød peberTilbehør: hakket basilikum eller persille, samt fintrevet parmesan ost, og italiensk brød
Hak løget, og svits det i olien, med gulerødder og persillerødder et par minutter.
Kom kødet ved og svits det, til det har skiftet farve.
Tilsæt bouillon, og tomatpure, og hvidløg.
Lad suppen simre i 20 min.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt peberfrugt i tern, og giv suppen et par min mere.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.
Afdryp den og kom den i suppen.
Server med hakket basilikum, parmesan, og brød.
Seneste kommentarer