• 4 serveringer

Ingredienser

2 kogte kolde kartofler, 1 grillet kylling ca.7-800 gr., 1 dåse majs, 2 peberfrugter, 1 stykke agurk, 2-3 forårsløg, 150 gr friske champignoner, 1 avocado, citronsaft.

Dressing: 2 spsk olie, 2 spsk vand, 2 spsk vineddike, 1 presset fed hvidløg, oregano, chilipulver, salt, peber.

Sådan gør du

Skær kyllingekødet fra benet og skær kødet i mindre stykker.

Lad majsen dryppe af. Rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skær også agurk og løg i strimler. Skær champignon i skiver.

Skræl avocadoen og del den i to halve, og skær den derefter i skiver. Dryp med lidt citronsaft så kødet ikke bliver mørkt.

Bland forsigtigt alle ingredienser i en salatskål.

Pisk olie, vand, vineddike og krydderier sammen til dressingen. Hæld den over salaten og lad den stå koldt indtil serveringen..

Server med et godt madbrød og evt. en dildkrydret cremefraichesovs til.

Salaten kan laves flere timer i forvejen blot den står koldt.

I stedet for kylling kan man bruge f.eks røget skinke.