LOCHER PUNCH ER EN AF MINE EGNE MEGET GAMLE FAMILIEOPSKRIFTER. I SNART 100 ÅR HAR DER VÆRET TRADITION FOR AT LAVE DENNE PUNCH I FAMILIEN. DET VAR MIN MORFAR, SKAGENSMALEREN CARL LOCHER, SOM OPFANDT DRIKKEN, OG RUNDHÅNDET BØD KUNSTNERE OG FISKERE I SKAGEN OG HORNBÆK PÅ LOCHER PUNCH. AT DE ALDRIG AFSLOG EN INVITATION, FORSTÅR MAN GODT, NÅR MAN SER HVAD MIN MORFAR BLANDEDE I, SKRIVER KIRSTEN HÜTTEMEIER.

Ingredienser

6 APPELSINER
2 CITRONER
1 STANG VANILLE
2 STANG HEL KANEL
10 HELE NELLIKER
1-1/2 l VAND
650 g SUKKER CA.
1/2 fl ROM
1 fl SHERRY
1 fl HVIDVIN

Sådan gør du

APPELSINER,OG CITRONER VASKES GRUNDIGT, DELES OG SAFTEN PRESSES UD.
SKALLERNE KOMMES I EN GRYDE, SAMMEN MED KORNENE AF EN VANILLESTANG, KANEL, NELLIKER, OG VAND, OG KOGES UNDER LÅG I 20 MIN.
DRIKKEN SIES, SKALLERNE PRESSES GODT OG KASSERES. I DEN VARME DRIK HÆLDES SUKKER DER SMELTER.
FØR APPELSIN, OG CITRONSAFT, ROM, SHERRY, OG HVIDVIN HÆLDES I AFSVALES DRIKKEN.
NÅR ALLE INGREDIENSERNE ER KOMMET I, AFSVALES DRIKKEN YDERLIGERE OG HÆLDES PÅ FLASKER, DER STILLES KOLDT.
SKAL NYDES KOLDT, OG KAN OPBEVARES I 2-3 MDR.