• 24 stk

Både dajm og chokolade kan kommes i hele dejen, og derefter skæres til 24 ens småkager.

Man kan også erstatte chokolade, eller dajm med appelsinkrokant eller lys chokolade.

Ingredienser

125 gr smør, 65 gr melis, 1 knsp vanillesukker, 65 gr farin, 1 æg, 140 gr mel, 1 knsp natron, 25 gr mandler, 2 stk dajm a 56 gr., 60 gr chokolade

Sådan gør du

Smør, melis, vanillesukker, og farin, røres sammen til en luftig masse.
Ægget tilsættes og dejen røres glat.
Mel natron og hakkede mandler, blandes forsigtigt i dejen.
Dejen deles nu i to, dajmen knuses og tilsættes den ene del, chokolade hakkes og blandes i den andel halvdel.
De to slags dej trilles nu til pølser, som hver skæres i 12 stykker, formes til kugler, og trykkes let flade, på bageplade med bagepapir.
Bages ved ca. 170 gr. i 12-14 min.