Lækker og saftig Abrikoskage

Ingredienser

125 gr blødt smør eller margarine, 125 gr sukker, 4 æggeblommer, 2 tsk bagepulver, 300 gr hvedemel, 7-8 soltørrede abrikoser, 1½ dl mælk, smør og rasp til formen, 100 gr orange chokolade (fx.Toms Orange Knas).

Marengs: 4 æggehvider, 200 gr sukker, 1-2 spsk kokosmel.

Sådan gør du

Rør smør og sukker hvidt og skummende, og tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Sigt bagepulver og mel sammen, vend de finthakkede soltørrede heri og rør blandingen i smørcremen.

Rør derpå mælk i dejen, og hæld den i en lille smurt og raspdrysset bradepande.

Bag kagen i ovnen ved 175 gr i 15 min.

Fordel derpå hakket chokolade på den varme kage.

Marengs; Vend sukker og kokosmel i de stiftpiskede æggehvider og fordel massen over kagen, der atter sættes i ovnen, og bages yderligere 20 min.