Ingredienser

3 ÆG
125 g SUKKER
65 g HVEDEMEL
65 g KARTOFFELMEL
1 ts BAGEPULVER

Sådan gør du

ÆG OG SUKKER PISKES SKUMMENDE, OG GLAT. HVEDEMEL, KARTOFFELMEL, OG BAGEPULVER SIGTES SAMMEN, OG VENDES FORSIGTIGT I ÆGGEMASSEN, DER HÆLDES UD PÅ EN BAGEPLADE DER ER BEKLÆDT MED BAGEPAPIR.
ROULADEN BAGES VED 180 GR. I CA.10 MIN.

ROULADEN TAGES UD AF OVNEN, OG LÆGGES PÅ SUKKERDRYSSET BAGEPAPIR.

HINDBÆRMARMELADE SMØRES PÅ, OG ROULADEN RULLES SAMMEN PÅ DEN LANGE LED.

SÅ KØLER DEN, OG DEN KAN SÅ PYNTES MED FLØDESKUM, ELLER MAN KAN SPISE DEN I SKIVER SOM DEN ER.