
Rigtig lækker og frisk Müsli til morgenmad eller Brunch
- 1 dl ahornsirup
- 0,5 dl vand
- 200 g grove havregryn
- 40 g grofthakkede pekannødder, eller andre nødder
- 40 g solsikkekerner
- 60 g mørke rosiner
- 10 g frysetørrede jordbær
- Opvarm sirup og vand i en lille gryde til det netop smelter sammen. Bland havregryn, hakkede pekannødder og solsikke i en stor skål. Hæld den lune sirups lage ud over blandingen og rør det godt sammen.
- Opvarm ovnen til 120 grader. Fordel blandingen jævnt ud på en bageplade beklædt med bagepapir eller en bagemåtte. Bag müslien i 25 minutter og lad den efterfølgende afkøle helt ved stuetemperatur.
- Tilsæt rosinerne og de frysetørrede jordbær. Opbevar müslien i en tætsluttende beholder. Nyd den ovenpå ymer, skyr eller lignende.
Seneste kommentarer