• 12 stk

Ingredienser

1 tsk sukker, ca.10 gr gær, 1½ dl vand (ikke for koldt), 225 gr hvedemel, 1 spsk olie, 1 tsk salt, 1 tsk nigellafrø, 1 tsk oregano

Sådan gør du

Hæld sukkeret i en kop sammen med gæren, og rør i det til det er opløst, tilsæt så vandet, og lad blandingen hvile 10-15 min. til den “bobler”.

Hæld melet i en skål, sammen med salt, nigellafrø,og oregano, og rør olie, og gærblaningen i.

Hæver i 1½ time. Deles i 12 kugler der rulles i ca.1 cm.tykke brød. Læg disse på en bageplade med staniol,og sæt dem i ovnens øverste rille, på 300 gr.+grill, i nogle få minutter. Tages ud og vendes, og pensles med olie, og sættes ind igen nogle få minutter. Drys evt.med birkes eller lign.