Ingredienser

Dej : 200 gr. hvedemel, 150 gr smør, 50 gr flormelis, 1 æggeblomme.

Fyld : 100 gr marcipan, 100 gr flormelis, 100 gr usaltet smør, 1½ æg, 25 gr hvedemel.

Top : 150 gr hasselnødder, 150 gr usaltet smør, 75 gr sukker, 50 gr syltet appelsinskal.

Pynt : 100 gr smeltet chokolade

Sådan gør du

Rør mel, smør, og flormelis sammen til dejen og saml den med æggeblomme.

Stil den koldt i 30 min., rul den ud, og beklæd en smurt tærteform.

Forbag i 10 min ved 200 gr., fyld med tørrede bønner på bagepapir for at holde dejen nede.

Rør ingredienserne til fyldet sammen, og kom det i den forbagte bund.

Bag i 10 min. igen.

Rør ingredienserne til toppen sammen og smelt det sammen i en gryde.

Hæld det over og bag færdig ved 190 gr. i 25 min.

Pyntes med smeltet chokolade.