Hvorfor kagerne hedder sådan, ved jeg ikke, men de smager dejligt

  • 12 stk

Ingredienser

100 g Mandler
100 g Smør, eller margarine
3 æggehvider
100 g Flormelis (2dl)
1 ts Vanillesukker
1 æggeblomme
50 g Mel (knap 1 dl)
Glasur:
1 spsk Vand
1 ts Kaffepulver
1 dl Flormelis ca.

Sådan gør du

Skold smut og mal mandlerne fint.

Brun smørret let, og tag kasserollen fra varmen.

Rør 2 upiskede æggehvider med sigtet flormelis, og vanillesukker, og rør malede mandler, smeltet smør, æggeblomme, og mel i.

Pisk den sidste æggehvide stiv, og vend den forsigtigt i dejen.

Fyld dejen i små papirsforme, og bag kagerne i ca. 15 min. ved 175-180 gr. midt i ovnen.

Opløs pulverkaffe i kogende vand, og rør flormelis i lidt ad gangen, til en tæt glasur, der smøres på de afkølede kager.