• 4 serveringer

Ingredienser

Omeletruller :
4 æg, ½ dl vand, 1 spsk olie,salt, og peber.

Fyld :
1 pakke frossen hel spinat 4-500 gr, 125 gr flødeost, eller ricotta, 50+50 gr revet ost/parmesan, muskat,salt, og peber.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 gr..

Pisk æggene sammen med vand, salt, og peber.

Varm en lille stegepande med olie, og hæld ca. ½ dl æggemasse på panden.
Steg den til en gylden omelet ca. 1 min., og kun på den ene side, og vend den ud på en tallerken.

Fortsæt med resten af æggemassen, der skal blive ca. 8 tynde omeletter.

Pres væden af den optøede spinat, og hak den groft med en kniv.

Kom den i en gryde sammen med flødeosten, og varm det igennem under omrøring.

Tilsæt reven ost og smag til med reven muskatnød, salt, og peber.

Fordel spinaten på de 8 omeletter, rul dem sammen og læg dem i et smurt ovnfast fad.

Drys med reven ost, og sæt fadet i ovnen i 10 min.

Server som frokostret, evt. med lidt fisk, eller hvis man ikke lige er vegetar, lidt kylling.