• 12 stk

Ingredienser

2½ dl lunkent vand, 25 gr gær, 2 spsk olie, 1 tsk salt, ca.400 gr hvedemel.

Fyld: ½ dl tomatpure, 2 fed hvidløg, 75 gr røget bacon, 1 dl reven parmesanost, ½ potte frisk oregano. Lidt olivenolie.

Sådan gør du

Udrør gæren i det lunkne vand, kom olie og salt i, og derefter melet lidt ad gangen, dejen skal være smidig. Stil tildækket til hævning i ca. 30 min.

Til fyldet blandes tomatpure, og finthakket hvidløg. Skær bacon i små terninger og rist dem på en pande. Hak den friske oregano.

Slå dejen ned, og lav 12 bollere af den, rul dem ud og kom tomatpureen på. Derefter lidt bacon, så reven ost, og strø til sidst oreganoen på. Rul bollerne sammen og sæt dem på en bageplade, og efterhæv i ca.30 min.