Dejlig og nem ret, der ikke tager mere end en lille time at lave.

  • 400 gr grill pølser
  • 750 gr kartofler i skiver
  • 150 gr løg
  • 1 spks olie

 

  • 5 dl madlavningsfløde
  • 140 gr konc. Tomatpure
  • 75 gr reven ost

Kartoflerne skæres i ca. ½ – 1 cm store stykker.

Kartofler, pølser, finthakket løg og lidt olie blandes godt sammen, og kommes i en lille bradepande.

Fløde og tomatpure røres godt sammen og smages til med salt og peber, og hældes over kartoffelblandingen.

Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader til kartoflerne er helt bløde, det tager ca. ½ time, hvis der bruges et glasfad skal der lægges til tiden, ca.15 min.

Herefter kommes den revne ost på og det kommes i ovnen igen i ca. 5 – 10 min alt efter hvor meget man syntes at osten skal have.