
Dejlig og nem ret, der ikke tager mere end en lille time at lave.
- 400 gr grill pølser
- 750 gr kartofler i skiver
- 150 gr løg
- 1 spks olie
- 5 dl madlavningsfløde
- 140 gr konc. Tomatpure
- 75 gr reven ost
Kartoflerne skæres i ca. ½ – 1 cm store stykker.
Kartofler, pølser, finthakket løg og lidt olie blandes godt sammen, og kommes i en lille bradepande.
Fløde og tomatpure røres godt sammen og smages til med salt og peber, og hældes over kartoffelblandingen.
Bradepanden sættes i ovnen ved 200 grader til kartoflerne er helt bløde, det tager ca. ½ time, hvis der bruges et glasfad skal der lægges til tiden, ca.15 min.
Herefter kommes den revne ost på og det kommes i ovnen igen i ca. 5 – 10 min alt efter hvor meget man syntes at osten skal have.
Seneste kommentarer