POLYNEE’R ER EN SLAGS MAZARINER.

Sådan gør du

MAN HAKKER EN DEJ SAMMEN AF 200 G HVEDEMEL, 125 G SMØR, CA.3 SPSK KOLDT VAND.
DEJEN ÆLTES OG LÆGGES KOLDT.
DELES TIL CA 25 KUGLER, DER TRYKKES NED I VELSMURTE LINSEFORME TAG LIDT DEJ FRA TIL SENERE PYNT.
TIL FYLDET MALES 100 G MANDLER ELLER NØDDEKERNER, DER BLANDES MED 200 GR. SUKKER OG 2 ÆG.
DET PISKES GODT SAMMEN, OG FORDELES I DEJFORMENE.
RESTEN AF DEJEN RULLES TYNDT UD, OG SKÆRES I STRIMLER DER LÆGGES SOM ET KRYDS OVER FYLDET. KAGERNE BAGES PÅ NEDERSTE RILLE VED 200 GR. I CA. 20 MIN.
TAGES UD AF FORMENE NÅR DE ER GODT LUNKNE