Vælg en side

Til 4 personer

Denne opskrift er en kopi, vil du have en opdateret version henvises du til www.arla.dk/karoline

  • 40 g rød quinoa (ca. ½ dl)

Avocadocreme

  • 200 g pillede, kogte rejer
  • ½ moden mangofrugt – skåret i små tern (ca. 150 g)
  • 1 dl finthakket forårsløg (ca. 35 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber – uden vægge og kerner

Tilbehør

  • 100 g ristet flutes

Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.

Avocado creme

Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til.

Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas – kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.