
Til 4 personer
Denne opskrift er en kopi, vil du have en opdateret version henvises du til www.arla.dk/karoline
- 40 g rød quinoa (ca. ½ dl)
Avocadocreme
- 1 stor avocado (ca. 250 g)
- 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
- 2 spsk friskpresset limesaft
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 200 g pillede, kogte rejer
- ½ moden mangofrugt – skåret i små tern (ca. 150 g)
- 1 dl finthakket forårsløg (ca. 35 g)
- 1 spsk finthakket rød chilipeber – uden vægge og kerner
Tilbehør
- 100 g ristet flutes
Kog quinoaen efter anvisning på emballagen. Lad den kogte quinoa køle af.
Avocado creme
Halver avocadoen, fjern sten og skræl. Bland avocado, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender. Smag til.
Fordel quinoa, avocadocreme, rejer og mango lagvis i 4 glas – kom lidt avocadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over og server med ristet brød.
Seneste kommentarer