der bliver ca. 10 boller ud af denne portion, og arbejdstiden er ca. 30 min.

  • 100 gr. smør
  • 100 gr.sukker
  • 2 æg  ( rum temperatur )
  • reven skal af 1 citron
  • 275 gr. hvedemel
  • 2½ tsk bagepulver
  • 1½ tsk vanille sukker
  • ½ – 1 dl mælk
  •  

Rør det bløde smør og sukker sammen, tilsæt mel, vanille sukker , og bagepulver og rør det sammen med mælken.

Sæt dejen i runde toppe med skeer på bagepladen, lad der være god afstand imellem dem.

Man kan evt. bruge en sprøjtepose så de bliver helt runde, men det er ikke nødvendigt.

Bag bollerne i 10 min ved 200 gr.

Tag dem ud af ovnen inden de bliver for mørke i bunden.

Bland glasuren af vand og flormelis, og en dråbe rød frugtfarve, den må gerne være noget tyk, så flyder den ikke så nemt af.

Når bollerne er helt kolde, smøres glasur på bundene med en kniv, som når du smører et stykke brød.

Lad glasuren tørre