Sund og lækker gryde til 2 personer

  • 1 stort løg
  • ½ hvidkål
  • 2 tsk flydende fedtstof
  • 1-2 tsk karry
  • 200 gr skinkekød i strimler
  • 3 tørrede abrikoser
  • 1 dl vand
  • 1 spsk sennep
  • 1 tsk tørret rosmarin
  • evt lidt jævning
  • salt, og peer

Tilbehør kan være fuldkornsbulgur

  • Skær løget i skiver og snit det fint
  • fjern stokken fra hvidkålen, og snit kålen fint.
  • Varm fedtstof op, og tilsæt karry, og “brænd” det af.
  • Tilsæt kød og brun det, og lad det stege yderligere et par minutter.
  • Tag kødet op, og kom løg og hvidløg i, og lad det dampe ved middelvarme i ca. 5 min.
  • Hak abrikoserne fint, og tilsæt dem sammen med vand, sennep, og rosmarin.
  • Damp i yderligere 5 min.
  • Tilsæt kødet og varm retten godt igennem.
  • Jævn det evt. og smag til med salt og peber.
  • server med bulgur.