
Sund og lækker gryde til 2 personer
- 1 stort løg
- ½ hvidkål
- 2 tsk flydende fedtstof
- 1-2 tsk karry
- 200 gr skinkekød i strimler
- 3 tørrede abrikoser
- 1 dl vand
- 1 spsk sennep
- 1 tsk tørret rosmarin
- evt lidt jævning
- salt, og peer
Tilbehør kan være fuldkornsbulgur
- Skær løget i skiver og snit det fint
- fjern stokken fra hvidkålen, og snit kålen fint.
- Varm fedtstof op, og tilsæt karry, og “brænd” det af.
- Tilsæt kød og brun det, og lad det stege yderligere et par minutter.
- Tag kødet op, og kom løg og hvidløg i, og lad det dampe ved middelvarme i ca. 5 min.
- Hak abrikoserne fint, og tilsæt dem sammen med vand, sennep, og rosmarin.
- Damp i yderligere 5 min.
- Tilsæt kødet og varm retten godt igennem.
- Jævn det evt. og smag til med salt og peber.
- server med bulgur.
Seneste kommentarer