Denne dejlige suppe tager ikke lang tid at lave, og er til 4 personer

  • 2 løg
  • 3 stænger blegselleri
  • 1 spsk olie
  • 500 gr hakket kylling
  • 1 dåse hakkede flåede tomater
  • 2 spsk koncentreret tomapure
  • 2 tsk paprika
  • evt ½ tsk chiliflager
  • 8 dl hønsebouillon
  • 1 – 2 fed hvidløg
  • salt, og peber
  • 1 lille gul peber
  • 1 lille rød peber
  • 125 gr pasta

pynt evt med persille, og spis fuldkorns brød til.

  • Hak løgene, skær blegselleri og gulerødder i små terninger.
  • Svits grønsagerne i olie i et min.
  • Kom kødet ved, og svits det med, til det har skiftet farve.
  • Tilsæt flåede tomater, tomatpure, chiliflager, paprika, bouillon, og presset hvidløg.
  • Lad suppen småkoge under låg i ca. 20 min, smag til med salt og peber.
  • Skær peberfrugterne i små tern, og kom dem i suppen, og kog yderligere et par min.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken, afdryp og kom dem i suppen. Pynt evt. med lidt hakket persille, og spis groft brød til.