• 24 trekanter

Ingredienser

50 gr gær, 1 dl yoghurt, 1 pk optøet hakket spinat ( ca 450 gr ), 1 spsk salt, rigeligt friskmalet peber, ca. 550 gr mel, æg til pensling, hakkede valnødder og chiliflager til drys.

Sådan gør du

Gæren smuldres og røres med yoghurten, og derefter med spinat, salt, og peber.
Mel tilsættes, og dejen æltes færdig med håndmixeren. Den skal være temmelig lind.

Hæver tildækket i 40 min, og slås derefter ned.

Dejen deles i 4, drysses med mel og formes til kugler.

Kuglerne lægges på bagepapir, og trykkes til 1-2 cm tykke cirkler der efterhæver i ca. 30 min.

Hver cirkel deles i 6 trekanter, med et pizzahjul, eller en kniv.

Overfladen pensles med æg, og drysses med chili, og nødder.

Brødene bages i ovnen ved 210 gr. i ca. 20 min.