• 4 serveringer

Ingredienser

Spinatsuppe:
500 gr frossen spinat, 12 dl bouillon, 2 porrer i ringe, 3 gulerødder i små tern, 2 spsk majsstivelse, 1 dl vand, salt, peber.

Toast:
2 tomater, 100 gr, skinke, 120 gr. ost, 8 skiver groft toastbrød.

Sådan gør du

Spinatsuppe:
Kog spinaten op med bouillonen, og blend spinat og bouillon til en jævn pure.
Tilsæt porrer og gulerødder, og kog i 10 minutter.
Opløs majsstivelse i vandet, og jævn suppen. Smag til med salt og peber.

Toast:
Skær tomater, og skinke i små terninger.
Riv osten, og bland tomater og ost, og skinke.
Fordel det på de 8 toastbrød.
Læg dem på en bageplade, beklædt med bagepapir, og grill dem midt i ovnen til de er sprøde og osten er smeltet.