25 min + 8 – 10 min

Ingredienser

4 grønne tomater, 50 gr mel, ½ tsk salt, ½+½ tsk sukker, ½ tsk st. cayennepeber, 1 æg, 50 gr rasp, olie tilstegning, 2 røde tomater, ½ frisk chili, ½ rødløg, 1 fed hvidløg, 1 spsk limesaft, eller citronsaft, frisk koriander, eller persille, salt og peber

Sådan gør du

Skær de grønne tomater i skiver. Dyp dem først i en blandingen af mel, salt, sukker, og krydderier, derefter sammenpisket æg, og til sidst rasp.
Læg dem på et stykke bagepapir. Halver de røde tomater og skrab kernerne ud.
Skær tomaterne i små tern, og bland dem godt med finthakket løg, og hvidløg, sukker limesaft, og lidt friskhkkaet koriander, eller persille.
Smag til med salt og peber.
Steg de panerede grønne tomater på en pande med olie ca. min. på hver side, og anret dem med den røde toamtsalsa.